Annette Verschuren

interim-management advies & coaching

Sinds januari 2014 ben ik aangesloten bij het Centrum voor Excellent Leiderschap. Wij verzorgen trainingen, advies en coaching op het gebied van coachend leiderschap. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.excellentleiderschap.nl

 

Volg Annette Verschuren op LinkedIn

Interim management

 

 

 

 

 

 

Dit citaat geeft naar mijn mening het uitgangspunt over leiderschap weer. Alleen wil ik het sterker vertolken door het woord denken te veranderen in weten.   Het succes van een organisatie wordt gemaakt door de mensen die er werken.  De taak van de leider is de medewerkers in staat te stellen de gewenste resultaten te bereiken.

 

De omgeving van een organisatie verandert tegenwoordig zeer frequent. Verandermanagement is een continu proces geworden en hiermee een taak van iedere manager. Dat veranderen toch niet vanzelf gaat, blijkt uit het feit dat verandertrajecten in organisaties nog altijd niet slagen.

Verandering binnen een organisatie kan, naar mijn mening,  het best bereikt worden door gezamenlijk verantwoordelijk te zijn voor de gewenste verandering en resultaten.

 

Mijn bijdrage aan het verandertraject is  mensen in beweging  krijgen door samen nieuwe kansen te ontdekken en hen te verleiden daar een bijdrage aan te leveren. Daarbij stimuleert ik dat mensen zelf verantwoordelijkheid nemen voor hun ontwikkeling, de resultaten en hun werkplezier.

 

Ik heb ruime ervaring als (interim) manager bij veranderingsprocessen. Dit varieert van reorganisaties tot efficiĆ«ntere bedrijfsvoering of verandering in houding en gedrag.  Ik ben een gedreven manager die graag resultaten boekt maar de menselijke maat nooit uit het oog verliest.  Ik weet met mijn open houding snel vertrouwen te winnen en te behouden.

 

Daarnaast onderscheid ik mij door mijn mate van probleemoplossend denkvermogen en ben ik doortastend. Ik weet door mijn empatisch vermogen, gevoel voor humor  en manier van communiceren op een natuurlijke wijze mensen aan te sturen.

Een leider is het meest effectief als mensen ternauwernood weten van zijn bestaan. Als zijn werk erop zit en zijn doel is bereikt, zullen zijn troepen denken dat zij het zelf hebben gedaan (Lao Tzu)

Annette Verschuren

Contactgegevens

Annette Verschuren

Gerard de Bondstraat 45b

5017 GS Tilburg

+31613685714

management@annetteverschuren.nl

 

Annette Verschuren

Ik ben een ervaren interim-manager en adviseur die thuis is in de publieke sector. Ik ben blijvend geboeid door de mate van invloed van mensen op het  succes van een organisatie. Door mijn ruime ervaring als manager ben ik tot de conclusie gekomen dat ik het best tot mijn recht kom in veranderingsituaties. Het gaat hierbij niet zozeer om de structuren maar om de verbinding te zoeken en uit te gaan van de kracht en vaardigheden die in ieder mens zit. Door mensen bij de verandering te betrekken zal er een blijvende betrokkenheid ontstaan met de doelstelling van de organisatie.