Annette Verschuren

interim-management advies & coaching

Sinds januari 2014 ben ik aangesloten bij het Centrum voor Excellent Leiderschap. Wij verzorgen trainingen, advies en coaching op het gebied van coachend leiderschap. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.excellentleiderschap.nl

 

Volg Annette Verschuren op LinkedIn

Coaching

 

 

 

 

 

 

Ontwikkeling: Als coach ga ik er niet vanuit wat mensen niet kunnen maar werk vooral met wat er al aan potentieel aanwezig is.  Deze verborgen talenten (laten) ontdekken is het doel van het coachingtraject.

 

Verandering: Niet iedereen is in staat om de verandering die door de organisatie gevraagd wordt zelf in te zetten. Als coach help ik oude patronen los te laten en nieuwe patronen in te zetten.

 

Teamcoaching: De samenstelling van een team bestaat uit verschillende personen met verschillende kwaliteiten maar ook met verschillende karakters. Voor een succesvolle samenwerking is het belangrijk dat de leden van het team inzicht hebben in de kwaliteiten en valkuilen van de collega’s.

Leermeesters openen de deur voor jou. Maar je moet zelf naar binnen gaan.  (Zen spreuk)

Annette Verschuren

Contactgegevens

Annette Verschuren

Gerard de Bondstraat 45b

5017 GS Tilburg

+31613685714

management@annetteverschuren.nl

 

Annette Verschuren

Ik ben een ervaren interim-manager en adviseur die thuis is in de publieke sector. Ik ben blijvend geboeid door de mate van invloed van mensen op het  succes van een organisatie. Door mijn ruime ervaring als manager ben ik tot de conclusie gekomen dat ik het best tot mijn recht kom in veranderingsituaties. Het gaat hierbij niet zozeer om de structuren maar om de verbinding te zoeken en uit te gaan van de kracht en vaardigheden die in ieder mens zit. Door mensen bij de verandering te betrekken zal er een blijvende betrokkenheid ontstaan met de doelstelling van de organisatie.