Annette Verschuren

interim-management advies & coaching

Sinds januari 2014 ben ik aangesloten bij het Centrum voor Excellent Leiderschap. Wij verzorgen trainingen, advies en coaching op het gebied van coachend leiderschap. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.excellentleiderschap.nl

 

Volg Annette Verschuren op LinkedIn

Advies

 

 

 

 

 

 

Vaak wil een organisatie veranderen of weet je dat “er iets”moet  veranderen maar is de weg ernaar toe niet helder. Dan kan een frisse blik van een externe een oplossing bieden.

 

Organisatie advies zie ik als een geheel proces. In de analyse fase verken je gezamenlijk het probleem, beoordeel je de feiten en kom je tot je tot een voorstel. Maar daarmee eindigt het niet. Voor het creëren van draagvlak is het van belang om met betrokken management en medewerkers te komen tot een plan van aanpak voor de implementatie.

 

Uiteindelijk is het resultaat een concreet en onderbouwd advies en plan van aanpak. Met daarin de inventarisatie van de wegen naar het doel, de actoren,  de tijdsplanning, financiële aspecten, mogelijke risico’s.

 

We worden allemaal geconfronteerd met een reeks grootse kansen, op schitterende wijze vermomd als onoplosbare problemen ((ohn W. Gardner)

Annette Verschuren

Contactgegevens

Annette Verschuren

Gerard de Bondstraat 45b

5017 GS Tilburg

+31613685714

management@annetteverschuren.nl

 

Annette Verschuren

Ik ben een ervaren interim-manager en adviseur die thuis is in de publieke sector. Ik ben blijvend geboeid door de mate van invloed van mensen op het  succes van een organisatie. Door mijn ruime ervaring als manager ben ik tot de conclusie gekomen dat ik het best tot mijn recht kom in veranderingsituaties. Het gaat hierbij niet zozeer om de structuren maar om de verbinding te zoeken en uit te gaan van de kracht en vaardigheden die in ieder mens zit. Door mensen bij de verandering te betrekken zal er een blijvende betrokkenheid ontstaan met de doelstelling van de organisatie.